Tendințe de colier în lanț pentru declarația de modă 2022

Lissyroddyy

Suntem complet obsedați de bijuterii ca o declarație de modă indispensabilă și nimic nu prea atrage atenția ca tendința de colier cu lanțuri mari din ultimii ani până acum. Și pentru că tendința face o revenire mare în tendința bijuteriilor, colierele din aur în lanț sunt un plus excelent pentru orice aspect.

Helloice 16mm G-Link Cuban Lanț în aur

Coliere cu lanț de legătură cubaneze care pot adăuga o notă de stil elegant la orice ținută. Fie ești un fan al stilului stratificat, fie al siluetei gulerului și să contezi pe noi, această piesă te va face să stai și mai mult. Acest lucru este excelent pentru modernizarea unei ținute minime cu un tricou sau un costum pentru a-ți arăta gulerele și colierele. Bijuteriile elegante vă vor ajuta să creați un aspect plin de farmec adăugând tonul dorit de elegant și lux.

Isabelselles

Acum, avem ochi pe brandul nostru favorit, Helloice, care oferă o colecție de bijuterii, cum ar fi coliere cu lanțuri, brățări potrivite și pandantive de hip hop, care sunt disponibile în aur de până la 18k de aur peste tot pe o bază durabilă în 316L inoxidabil Oțel sau alamă.

Colecția lor este un pic îndrăzneață, cu stilul de bijuterii inspirat de hip hop, așa că acest lanț va arăta separat de unul singur sau este stratificat cu alții. Datorită legăturilor plate, nu se simt prea voluminoși, făcându -le ideale pentru uzura de zi cu zi. Acest brand este de fapt epicentrul modei bărbaților, dar colecția poate fi purtată atât de bărbați, cât și de femei. Helloice ne -a convins că colecția este unisex, deși cu siguranță puteți purta unul dintre ei și puteți arăta uimitor, indiferent de genul dvs.

Helloice 8mm Micro Paved Cuban Lanț în aur

Helloice Women’s 8mm Oțel inoxidabil lanț cubanez în aur

Bijuteriile sunt o parte esențială a unei personalități sofisticate și alegerea celor mai bune piese pot face sau rupe aspectul. Acesta este motivul pentru care suntem atât de încântați de noua colecție de seturi de bijuterii a mărcii, cu capse dezvoltate cu clasă și lux pentru lume.

Helloice 13mm Iced Cuban + 5mm Lanț de tenis Setat în aur

Acum, să vorbim despre prețuri, piesele restante pentru această colecție vin cu prețuri rentabile.

„De fapt, am terminat cu clienții de bijuterii fiind exploatați la prețuri exorbitante. Compania percepe sute pentru mărfurile pe care le vom vinde la jumătate. Atunci am găsit un decalaj pe piață – o marcă de bijuterii urbane/hip hop care vinde articole fantastice de calitate la cele mai bune prețuri. „
-Helloice-

Helloice 8 ″ Brățară cubaneză din oțel inoxidabil și inele cubaneze de 10 mm setate în aur

Dacă sunteți în căutarea unui aspect clasic minimalist cu frumusețe. Puteți alege unul dintre preferatele dvs. de mai jos cu această colecție uimitoare de coliere în lanț și alte colecții de bijuterii pentru a se potrivi cu orice purtați.

Bună ziua lanțului cubanez de 3 mm în aur

Helloice Colier cu monedă de aur pentru femei

Helloice Iced Bad Bunny pandantiv

Helloice Women’s 10mm grupat lanț de tenis în aur

Vezi si

Magazin și stil, moda de primăvară
rochii se inspiră pe invitație de nuntă de primăvară

Helloice 3mm Colier de tenis în aur alb pentru femei

Helloice zircone chaîne à maillons cubine bicolore trandafir et blanche de 8 mm pour femmes

Helloice Iced Crown Letters Inițial Pandantiv în aur

Helloice Pandantivul înghețat al buzelor roz pentru femei

Helloice Colier triplu cu straturi triplu asortat pentru femei

Helloice Women’s Women’s 8mm glaved Cuban Chain in Gold

Leave a Reply

Your email address will not be published.